Superhero Academy
One murder makes a villain, millions often a hero


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
I'm in the mood for chaos

statisztika
I'm in the mood for chaos
csoport
nők
férfiak
Wentmorti
0
2
Aqwitus
1
0
Tamalis
0
1
Singamnis
1
2
Hősök
0
0
Gonoszak
0
0
Tanárok
0
1
Kívülállók
1
1
Ügynökök
0
1
Latest topics
I'm in trouble?

Tara Markov
Csüt. Júl. 06, 2017 8:55 am


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 10:33 pm


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 9:57 pm


Vincent Fries
Vas. Júl. 02, 2017 8:31 pm


Damian Wayne
Pént. Jún. 30, 2017 12:06 am


Vendég
Szer. Jún. 28, 2017 2:06 pm


Garfield Logan
Kedd Jún. 27, 2017 11:39 pm

Facebook
I'm in the mood for chaos
Ki van itt?
I'm in the mood for chaos
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (15 fő) Csüt. Ápr. 13, 2017 10:59 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Bry & Lareth: Brave New World

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma :
3

Csatlakozás :
2017. Apr. 16.

Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: Bry & Lareth: Brave New World   Vas. Ápr. 16, 2017 6:47 pm

Idegen a világ. Idegen a levegő, idegenek az épületek, idegenek a csillagok fölöttem. A földön fekszem, ahová a portálból röpültem. Abba az irányba pillantok, amerről jöttem, de nem látok mást, csak fákat, egy kerítést, egy épület sarkát, és a sötétséget, amely körülölel mindent. Inkább csak fölfelé fordítom a tekintetem, és szemlélem az égboltot. Hol lehetek vajon?
Az emlékek sorban jönnek vissza. Lynith, a csata, a robbanás. Túlélte? Talán igen, talán nem. Most nem tudok ezzel törődni. Ki kell derítenem, hol vagyok, és hogy követtek-e ide. Hogy arra a világra jutottam-e, ahova kellett, vagy a robbanás letérített az útról? Nem vagyok tudós, nem tudom, ez egyáltalán megtörténhetett-e. Ami azt jelenti, hogy találnom kell valakit, akinek van ötlete arról, mi történt. A sajátjaink közül, mert ha megpróbálom elmagyarázni egy itteninek, ki vagyok és honnan jöttem, lehet, bezárnak. Mi ezt tennénk idegenekkel.
Kardomat használva föltámaszkodok. Még mindig kéken izzik, ami jó hír, azt jelenti, ugyanúgy fog működni ebben a világban, mint a másikban. A sisakom eltávolítom, és az övemre akasztom. Nem egészen kényelmes, de szükségem van szűretlen, friss levegőre. Ha eddig nem ölt meg, ezután sem fog. Az arcom, a testem fedetlen része, és a páncél vérrel szennyezett, de ebből meglepően kevés a sajátom. Végre körbenézek. Úgy tűnik, valami épületegyüttes parkjába jutottam, az éjszaka közepén. Egyelőre nem látok embert sehol.
Ahogy fölegyenesedek, hallom, ahogy nyílik egy ajtó, és hirtelen apró fénysugár szivárog ki valahonnan. Elindulok arra, nem törődve azzal, miként nézhetnek rám emberek. Információkra van szükségem, és a fény valószínűleg embereket jelöl. Jó lenne valaki élőt látni, csak hogy tudjam, nem haltam meg én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Tamalis
avatar

Hozzászólások száma :
7

Csatlakozás :
2017. Apr. 14.

Tartózkodási hely :
:: sha

Foglalkozás :
:: trying to find myself

Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: Re: Bry & Lareth: Brave New World   Kedd Ápr. 18, 2017 6:44 pm

lareth & brya
what the hell is happening?!
Este van, aludnom kellene, de nem tudok, csak forgolódom, és a mellettem lévő szobából szexhangok szűrődnek ki, ha pedig ez mind nem lenne elég, még a szobatársam is valami hasonlóra készül, de hát neki nincsen pasija, így csak az ujjai maradtak, hacsak.... Nem, jó, én itt nem maradok, nem csak az ujjai vannak!
- Legalább várd meg, amíg kimegyek! - fel is pattanok, és normális öltözetet kapok magamra. Nem hiszem el, hogy neki pont most kell ezt csinálnia, amikor nincs egyedül, és én nem tudok aludni. Most jól felcseszte az agyamat, így nem is foglalkozom azzal, hogy csapódik-e mögöttem az ajtó, vagy sem, az sem, ha a fél folyosót felriasztottam. Magassarkúmban kitrappolok a kollégiumi helységből, de megállít valaki, hogy mit keresek kint ilyenkor. De én megmondom neki, hogy csak levegőzni szeretnék, itt az épület előtt, kell a friss levegő nekem, és mivel elég erőszakos vagyok ki is enged. Hála az égnek.
Kilépve mélyen beszívom a levegőt, majd lassan kifújom, mintha ezer éve nem szívtam volna belőle, pedig mindig ezt szívom. Még szemeimet is lehunytam egy pillanatra, viszont mikor kinyitom, egy furcsa fény üti meg szememet, kék és még eddig nem láttam. Én vagyok olyan okos, hogy nem befele megyek segítséget kérni, hanem a fény felé indulok meg, és a Hold fénye a csillagokéval együtt lehetővé teszi, hogy kivegyek egy alakot.
- Ki van ott? - szép, okos kérdés, tudom, de ha nem ember úgysem fog szavakkal válaszolni, én viszont tudni fogom, hogy van ott valami, aminek nem kellene ott lennie. Nem hátrálok, csak lassan haladok előre, kis lépésekben, hogy mi is lehet ott, nem akarok túl közel menni valami olyanhoz, amihez nem kellene, de húzok magammal a föld alatt egy gyökeret, ha szükségem lenne rá ott lesz, és megvédhetem magamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Kívülálló
avatar

Hozzászólások száma :
3

Csatlakozás :
2017. Apr. 16.

Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: Re: Bry & Lareth: Brave New World   Kedd Ápr. 18, 2017 9:20 pm

Igen, most már egészen biztos, hogy valaki van ott, a sötétben, az épületek felől. Hallom az ajtó – egy üvegajtó? – csukódásának hangját. Hallok lépteket, furcsán kopognak, mint egy báli ruha cipői. Még mindig nem tudom, hol is vagyok, és ez zavar, idegesít, irritál. Minden, amivel találkozok fenyegetés lehet. Vagy a világ lehet békés, barátságos, olyan, ami nem számít egy hozzám hasonló érkezésére. Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb.
Ahogy meghallom a hangot, a kérdést, amit furcsa módon még értek is, teszek egy lépést előre és támadóállásba helyezkedem, hogy ha szükséges, bármelyik irányba szökkenhessek. Nem fogom én mérni az első csapást, de el sem fogom szenvedni, annyi bizonyos. Az érkező egy nő, ennyit tudok a hangjából, fiatal, semmiképpen sem idősebb nálam.
– Válaszolj előbb egy kérdésre – szólok vissza, és próbálok annyira parancsolóan hangzani, amennyire csak tudok. – Hol vagyok?
A kéken izzó pengét lassan az arcom közelébe emelem, így távolról is láthatja arcvonásaimat, és a bőrömre száradt vért. Egyszerre szánom elrettentésnek és figyelmeztetésnek: öltem már ma, és nem óhajtom folytatni, de ha szükséges, ha rákényszerít, megteszem. De nem tűnik felfegyverzettnek. Nekem most csak információra van szükségem, és semmi másra.
Lassan lépdelek közelebb hozzá, és próbálom kivenni az arcát, az alakját, bármilyen vonását. Minden apró lépéssel egy kicsit lejjebb engedem a kardom, hogy ne tűnjek annyira fenyegetőnek, ha nem muszáj. Mindenesetre egy jó hat lépés távolságra megállok tőle, ha enged addig elmenni, és direkt rászegezem a tekintetem. Még csak nem is pislogok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: Re: Bry & Lareth: Brave New World   

Vissza az elejére Go down
 
Bry & Lareth: Brave New World
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archívum :: Lezárt játékok-
Ugrás: