Superhero Academy
One murder makes a villain, millions often a hero


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
I'm in the mood for chaos

statisztika
I'm in the mood for chaos
csoport
nők
férfiak
Wentmorti
0
2
Aqwitus
1
0
Tamalis
0
1
Singamnis
1
2
Hősök
0
0
Gonoszak
0
0
Tanárok
0
1
Kívülállók
1
1
Ügynökök
0
1
Latest topics
I'm in trouble?

Tara Markov
Csüt. Júl. 06, 2017 8:55 am


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 10:33 pm


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 9:57 pm


Vincent Fries
Vas. Júl. 02, 2017 8:31 pm


Damian Wayne
Pént. Jún. 30, 2017 12:06 am


Vendég
Szer. Jún. 28, 2017 2:06 pm


Garfield Logan
Kedd Jún. 27, 2017 11:39 pm

Facebook
I'm in the mood for chaos
Ki van itt?
I'm in the mood for chaos
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (15 fő) Csüt. Ápr. 13, 2017 10:59 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Csoportok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar

Hozzászólások száma :
87

Csatlakozás :
2017. Feb. 19.

Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: Csoportok   Szer. Feb. 22, 2017 9:49 pm
Colleges hate geniuses,

just as convents hate saints

Üdv itt! Ha eddig eljutottál biztos sikerült felcsigáznunk az érdeklődésedet. A következő néhány percben míg átolvasod a csoportjainkat kiderítheted hová illenél jobban be. Mely 'társaság' az ahol otthon éreznéd magad. Ha még nem vagy teljesen tisztában vele, ne aggódj, mi itt majd segítünk neked!

» Wentmorti house of psychopaths
A pusztulást hozók gyermekei. Legalábbis egyesek így hívják őket, mivel felmenőik a legádázabb és leggonoszabb személyek a történelemben. Bennük, akárcsak a szüleikben és nagyszüleikben, sőt még dédnagyszüleikben ott van a felgyülemlett harag, a jók s, az egyszerű emberek ellen. A szüleik arra nevelték őket, hogy könyörtelenek legyenek és minden gyöngét eltiporjanak aki az útjukba áll. A tanárok viszont ezt a jellemet próbálják elnyomni bennük, gyakran sikertelenül. Aki gonosz akar lenni, nem a világmegmentője, az úgyis azzá válik. Makacsok, önzőek és arrogánsak. A többi diáknak ott ártanak ahol csak tudnak. Igazi bábmesterek, akik képesek arra, hogy diáktársaikat manipulálják és saját céljaikra felhasználják a náluk jóval gyengébbeket. Kevesen kedvelik őket, egyrészt mert úgy hiszik az elkövetkezendőkben ők fogják uralni a világot, másrészt egyáltalán nem kímélik meg az ellenfeleiket. Bajkeverők. Olyan személyek akikre nem szívesen bíznád rá az életed, mert biztos lehetsz abban, hogy a leggerinctelenebb módon fognak majd hátba támadni és elárulni téged.

» Aqwitus house of warriors
A jó mintaképe. Biztos sokakra aggatták már ezt a nevet, pusztán csak azért, mert a szülei hősök és az emberiséget védik minden egyes tettükkel. A jövő biztos szuperhős nemzedéke, akik ereiben már ott csörgedezik a védelmező ösztön. Ha kell önfeláldozóak, megvédik a náluk gyengébbeket és kiállnak a társaik mellett. Igazi elválaszthatatlan barát típusok, akiknek nem esik nehezére ha nem csak önmagukra, hanem másokra is gondolniuk kell. Persze megesik, hogy néha valaki önmagára gondol és a saját céljait helyezi maga elé, de a többségük igazi hős típus. Határozottak, céltudatosak és ami a legfontosabb: kitartóak. Ők egyáltalán nem hátrálnak meg attól, ha egy kicsit be kell piszkolniuk a kezük a sáros munkától amit akár átvitt értelemben is érthetünk vagy a szó szoros jelentésében. Lényegében összetartóak, akiket nagyon nehéz eltántorítani a céljaiktól, de ha látják, hogy esetleg eltiporhatnak közben valakit, akkor egy másik utat választva megkerülik az illetőt. Nem mindig vezérli őket az ártó szándék.

» Tamalis house of  toxins
A puszta véletlen műve a létezésük. Van akit ilyenné tettek kísérletek során, van akit egy radioaktív lény mart, csipet meg és van aki mérgező hulladékba esett, akár. Sok a lehetőség. Az ilyen személyek nem rendelkeznek semmiféle felmenővel, akinek már birtokában lenne a tulajdonságuk. Tehát hirtelen csöppentek bele ebbe az életvitelbe, még ismeretlen számukra a jó és rossz fogalma. Viszont kiszámíthatatlanok. Mivel nem tudni milyen érzést vált ki az illetőből újonnan – vagy kapott – szerzett képessége, nem lehet eldönteni kinek az oldalán fog állni. Persze a tanárok mindent megtesznek azért, hogy ezekkel a diákokkal megszerettessék az új környezetet amibe csöppentek. Számukra még szokatlan, elveszettnek érezhetik magukat vagy akár otthonosan is mozoghatnak már a hősök és gonoszak világában. Ezt embere válogatja. Na meg persze, a lehetőség a hírnév felé. Hogy a semmiből feltűnő személy reményt vagy pusztulást hoz majd. Különben vannak köztük olyanok, akik egyáltalán nem akarnak ezzel a lehetőséggel élni, ezért lázadoznak minden ellen.

» Singamnis house of incredibles
A csoda megtestesítői. Mivel kész csoda, hogy örökölték szuperhős vagy gonosz szüleik erejéből azt a gént, ami emberfelettivé teszi őket. Nagyon ritkán esik meg olyan, hogy bár az egyik szülője hordozza ezt a bizonyos gént, de az utód nem kap mindebből semmit vagy nagyon későre jön rá a képességére. Az ide tartozó diákok semlegesek, még nem tudni róluk, hogy a jó vagy a rossz oldalt szolgálják, mindazonáltal, hogy a szüleik hősök vagy gonoszak. Gyengébbek a többieknél, hisz nekik csak az egyik felmenőjük rendelkezik emberfeletti képességgel, ezért gyakorta vállnak célpontokká. Különben nagyon szelídek és igyekeznek felzárkózni a többiek közé, viszont ez nem mindenkire érvényes. Ha begurulnak ők is éppen olyan káoszt tudnak kavarni, mint a szupergonoszak gyerekei, csak egy fokkal enyhébbet. Személyiségileg váltózóak, attól függ kinek a gyermekei és milyen példát láttak otthon. Belőlük válhat a legrátermettebb hős vagy legádázabb ellenség a világon, mert ők igazán tudják milyen megküzdeni az elismeréséért.

» Tanárok, személyzet
A diákokat tanító tanárok. Szuperhősök, szuper gonoszak akik arra tették az életüket a béke érdekében, hogy a jövő nemzedékének fognak segíteni. Mindegyikőjüknek van egy jellegzetes módszere, ki a szép szóval ki a drasztikus módszert választva, de bebizonyítja a diákoknak, hogy igenis van értelme annak, hogy itt legyenek és harcoljanak a jövőért. Persze nem minden tanár ilyen szent, hisz megeshet, hogy csak a rend kedvéért állt be a tanári gárdába saját céljait tartva szemelőt.
Ugyanakkor a személyzet is éppen olyan fontos az iskola életben, mint a tanárok. Ezalatt olyan személyeket kell érteni akik nem tanárként hanem sokkal inkább segítőként vannak jelen az iskolában. Például kertész, könyvtáros, iskola pszichológus, ápoló és orvos meg a többiek, akiket most túlontúl unalmas lenne felsorolni, de hasznosak az iskolai élet elviselhető és elviselhetetlen részéhez. Rájuk biztos mindig lehet számítani, hisz rejtett feladatuk az, hogy elrejtsék az iskola pontos helyét a külvilágtól és azoktól akik ellene vannak.

» Ügynökök
Ez a testület már ha lehet annak nevezni pusztán öt éve jött létre. Edzett hősök és gonoszak akik azért fogtak össze, hogy a hozzájuk hasonlókat minél hamarabb megtalálják s, az iskola tanulóivá válhassanak. De nem csak diákokat, hanem elveszett felnőtteket is nagy szeretettel vonszolnak az iskolába. Lehetne egyfajta testőröknek is nevezni őket, bár korántsem a diákok testi épségét hivatottak megvédeni. Sokkal inkább egyfajta felügyelők, az iskola falain belül. Azon kívül azonban a terepi munka teljesen más. Ott szembe kell nézniük az új és még kezelhetetlen emberfeletti erővel rendelkező gyerekkel és felnőttekkel akár, akik valamiért különleges képességekkel rendelkeznek. Az iskolához meg nem tudnak eljutni, egyrészt mert nem hallottak róla vagy mert félnek és attól tartanak nincs ott a helyük. Az ügynökök tehát egyfajta előfutárok, begyűjtök, felderítők, legrosszabb esetben harcias katonák akik azért vannak, hogy a szuper génekkel rendelkezőket elhozzák az iskolába.

» Kívülállók
Az egyszerű emberek, akik nem részesei az iskolának, de ha baleset éri őket akkor esetleg a részeseivé válhatnak. Városlakók, olyan személyek akiknek teljesen mindegy, hogy mi történik körülöttük, mert köszönik szépen jól elvannak a saját problémáikkal. Munkások, munkanélküliek, tanulók, mind mind olyan személy aki az akadémián kívülre esik és nem tud semmit az intézmény létezéséről. Persze vannak akik sejtenek valamit, illetve olyan személyek hozzátartozói akik véletlenül váltak a szuperhős vagy gonosz jelöltekké. Mindenki tudja, hogy az ilyen hozzátartozók száját nagyon nehezen lehet befogni valamivel, egyeseket sikerült meggyőzni másokat meg kellett fenyegetni és volt akinek az emlékeit kellett elvenni a jó cél érdekében. Viszont találkoztunk már olyannal is, akit a szíve vezérelt, esetleg pont maga a szerelem, hogy tartsa a száját és ne kelljen semmiféle lépéseket tenni. Ők a beavatottak, nincsenek sokan, a nevüket számon tartják az iskolában, viszont van akit nem sikerül, főleg akkor ha egy diák fedi fel az iskola titkát.

» Hősök
Mai napig dicső ódákat zengnek róluk. A világ megmentőiről. A jó szolgáiról, akik saját életüket kockára téve megóvták az emberiséget. Van aki mai napig űzi ezt a tevékenységet, illetve aki visszavonult és inkább az új generációnak hagyja meg a dicsőséget. Akárhogy is, nélkülük talán az emberiség már rég kipusztult volna vagy megtizedelődött volna és oly kevesen lennének. A diákok szülei is közöttük lapulhat meg, aki felvállalta, hogy ez vagy az a tanuló bizony az ő gyermeke. Van aki büszke rá, hogy a fia vagy lánya a nyomdokaiba lép egy nap, illetve olyan is, aki bánkódik az ilyesmin, mert tudja mivel jár hősnek lenni. Akárhogy is, mai napig ők számítanak a béke fenntartóinak és ezen nem fog változtatni semmi sem.

» Gonoszak
A rémtörténetek, minden gonoszság szereplői. Azok akik arra születtek, hogy a világ elpusztítói legyenek és ott tegyenek keresztbe a hősöknek ahol csak tudnak. Vannak akik elfogadják a békét, megtesznek mindent azért, hogy a gyerekeiknek ne kelljen ugyanazokat a kínokat átélni, mint nekik. Az elfogadás reményében egyezkednek, hogy akár a rosszak is kaphatnak jó befejezést, csak még ki kell érdemelniük valahogyan. Megesett már, hogy közülük valaki nem adta fel a célját, továbbra is teszi amit azelőtt tett: bajt kever. Bár már jóval kevesebb sikerrel, mint előtte. Hiszen a jók és rosszak ideiglenesen ugyan, de összefogtak. Talán a bizalomhiány egyszer majd ezt az új szövetséget is szét szakítja, viszont már tíz éve nem történtek lázongások a részükről. Legalábbis olyanok biztos nem, ami az emberiséget is veszélyeztetné.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://superheroacademy.hungarianforum.com
 
Csoportok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Hirdetőfal :: Tudakozó-
Ugrás: