Superhero Academy
One murder makes a villain, millions often a hero


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
I'm in the mood for chaos

statisztika
I'm in the mood for chaos
csoport
nők
férfiak
Wentmorti
0
2
Aqwitus
1
0
Tamalis
0
1
Singamnis
1
2
Hősök
0
0
Gonoszak
0
0
Tanárok
0
1
Kívülállók
1
1
Ügynökök
0
1
Latest topics
I'm in trouble?

Tara Markov
Csüt. Júl. 06, 2017 8:55 am


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 10:33 pm


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 9:57 pm


Vincent Fries
Vas. Júl. 02, 2017 8:31 pm


Damian Wayne
Pént. Jún. 30, 2017 12:06 am


Vendég
Szer. Jún. 28, 2017 2:06 pm


Garfield Logan
Kedd Jún. 27, 2017 11:39 pm

Facebook
I'm in the mood for chaos
Ki van itt?
I'm in the mood for chaos
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (15 fő) Csüt. Ápr. 13, 2017 10:59 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 SHA története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar

Hozzászólások száma :
87

Csatlakozás :
2017. Feb. 19.

Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: SHA története   Szer. Feb. 22, 2017 9:40 pm
Mindennek van rejtett története, számtalan történet,

   
amit csak azok őriztek meg, akik átélték az eseményeket.

   

2016
A szuperhősök között háború tört ki. A szuperhős történelem ezt nevezi az első Polgárháborúnak. Ehhez fogható háború még sosem volt hősök között és a mai napig nem volt ekkora. Rengeteg hős csatlakozott a háborúba, hogy a Sokoviai egyezményt támogassák vagy ellenezzék. Sokan meghaltak a napokon át tartó háborúban. A két tábor vezetője Tony Stark (Vasember) és Steve Rodgers (Amerika kapitány) volt. Békét kötöttek, de Amerika kapitány és a támogatói nem írták alá az egyezményt. Hiába volt vége a harcnak, még mindig két táborra voltak szakadva.
Peter Parker (Pókember) az elején, a kapitány oldalán állt, de Tonynak sikerült átállítania magához és rávette, hogy fedje fel magát a nyilvánosság előtt. Ez először jó ötletnek tűnt, de később ez okozta szerelmének, Mary Jane-nek a halálát. Ez a háború után történt és Peter otthagyta a Bosszúállókat. Nem tudta, hogy mihez kezdjen, ezért elvonult a világ elől. Több hónapon keresztül nem tudott róla senki semmit. Végig azon gondolkodott, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy a szuperhősök ne essenek egymásnak. Találkozott Clark Kent-el (Superman), aki szintén bujdosott. Mindenki azt hitte, hogy a Batman elleni csatájában az életét vesztette. Ez nem így volt. Ő is változást akart hozni a hősök életébe. Együtt kitalálták, hogy a hősöket már gyerekkoruktól képezni kéne és nem külön-külön, hanem együtt hogy összeszokjanak és még erősebb kötelék legyen köztük. Azt gondolták, hogy így elkerülhető lenne az egymás ellen fordulás.
Magneto adta nekik az ötletet, hogy alapítsanak egy iskolát. Már régóta a tervei között szerepelt ez, hisz Charles barátja ötletét mindig is jónak tartotta, de úgy érezte, hogy rosszul valósította meg. Szerinte a különleges embereknek nem lenne szabad egy iskolába járnia a sima emberekkel, mert ők másfajta oktatást érdemelnek. A csapathoz még Flash is csatlakozott, aki a S.T.A.R. laboros csapatával megalkották az iskola rendszerét.

2017
Elkészült az iskola épülete, szabályzata és az egész oktatási terv. A Wyoming állam beli Yellowstone nemzeti park területére épült a két részből (kollégium és iskola) álló hatalmas épület.  Azonban nem lehetett hivatalos iskola a kormány beleegyezése nélkül. Ezt meg csak úgy tudták elérni, ha az iskola a Sokoviai egyezmény pontjait is figyelembe veszi. Így került a képbe Tony Stark, akit a kormány állított az iskola vezetőségébe, hogy felügyeljen. Ebben az évben indult el az első tanév. Rengeteg gyerek jelentkezett. Kiderült, hogy szinte minden szuperhősnek volt már minimum egy gyereke. Csak azért nem vállalták fel ezt eddig, mert féltek, hogy ha kiderül, akkor a gyerekek, az ellenségeik célpontjává vállnak. Túl sok volt a tanuló. Kitalálták, hogy a tanulókat különböző házakra osztják fel.

2018
Még három épületet csatoltak az iskolához és mind a három kollégiumként funkcionált. Kitalálták, hogy az azonos évfolyamon lévő diákokat nem osztályokba, hanem házakba sorolják be. Így született meg a négy ház a Wentmorti, az Aqwitus, a Tamalis és a Singamnis. A négy kollégiumi épület is ezeket a neveket kapták. Meghatározták, hogy melyik házba milyen diákok kerülnek. A Wentmortiba azok kerültek, akiknek mindkét szülőjük a gonoszak táborát erősítette, az Aqwitusba olyan kivételes diákok kerültek, akiknek mind a két szülőjük szuperhős volt, a Tamalis házba a véletlenek szülöttei kerültek, a Singamnisba pedig azok, akiknek csak az egyik szülőjük rendelkezett különleges erővel.

2020
Hamar elterjed a szuperhősök körében az iskola híre. Sokan jártak a csodájára és felajánlották a segítségüket. Sokukból tanár lett vagy néha eljártak előadást tartani a diákoknak. Az iskola virágzott és egyre jobban bővült.

2023
A kidolgozott iskolarendszer nem vált be. Az iskolában káosz uralkodott. A vezetők egymást okolták. A vitájuk hamar eldurvult. Egymásnak estek és napokig tartó háború vette kezdetét. Az iskola történelemkönyveiben ez a második Polgárháborúként szerepel. Ez nem volt annyira durva, mint az előző. Az iskola összes tanára beállt valamelyik vezető csapatába. A gyerekek szemtanúi voltak, ahogy egymással verekednek az iskolában dolgozók. Voltak diákok, akik bele is keveredtek a háborúba. Az Aqwitus ház tanulóinak épp edzésük volt, mikor a falon át beesett közéjük Vasember, akinek Magneto épp ki akarta tépni a mellkasából a reaktort. A gyerekek Magnetora támadtak és megmentették Tony Stark életét, de nem mindenkinek volt ekkora mázlija. A háború első és utolsó halottja Peter Parker volt. Ő indította el ezt az egész iskola projektet és mindenkit megrendített a halála. A háború véget ért. Flash eltűnt a gyorsasági erőben, Magnetot börtönbe zárták, Supermant pedig száműzték a bolygóról Pókember megölése miatt. Vasember végig pártatlan volt a háború során és nem is próbált meg senki életére sem törni, ezért ő nem kapott komolyabb büntetést. A kormány szerint egy embernek kell vezetnie az iskolát, hogy az megfelelően tudjon működni.

2024
Megindult az iskola új tanéve, ami sok változást hozott magával. Tony Stark lett az egyetlen igazgató. Kidolgozott egy teljesen új oktatási rendszert, ami sokkal jobban működött. Minden diák saját tantervet kapott, hogy személyre szabottabb legyen az oktatás. Az iskola négy éves volt, de aki akart, az maradhatott még egy két éves továbbképzésen, amin még több dolgot sajátíthatott el. Minden ház csarnokába felállítottak egy szobrot a volt vezetők emlékére. A Wentmorti ház hőse Magneto, az Aqwitiusé Superman, a Tamalisé Flash, a Singamnisé pedig Pókember lett.

2027
Az iskolának a tízedik tanévében járunk. Mióta Vasember átvette az irányítást, nincs probléma az intézményben. Folyamatosan fejlődik és egyre több kiképzett hőst adnak a világnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://superheroacademy.hungarianforum.com
 
SHA története
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Hirdetőfal :: Tudakozó-
Ugrás: