Superhero Academy
One murder makes a villain, millions often a hero


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
I'm in the mood for chaos

statisztika
I'm in the mood for chaos
csoport
nők
férfiak
Wentmorti
0
2
Aqwitus
1
0
Tamalis
0
1
Singamnis
1
2
Hősök
0
0
Gonoszak
0
0
Tanárok
0
1
Kívülállók
1
1
Ügynökök
0
1
Latest topics
I'm in trouble?

Tara Markov
Csüt. Júl. 06, 2017 8:55 am


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 10:33 pm


Tara Markov
Szer. Júl. 05, 2017 9:57 pm


Vincent Fries
Vas. Júl. 02, 2017 8:31 pm


Damian Wayne
Pént. Jún. 30, 2017 12:06 am


Vendég
Szer. Jún. 28, 2017 2:06 pm


Garfield Logan
Kedd Jún. 27, 2017 11:39 pm

Facebook
I'm in the mood for chaos
Ki van itt?
I'm in the mood for chaos
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (15 fő) Csüt. Ápr. 13, 2017 10:59 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Iskolával kapcsolatos dolgok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar

Hozzászólások száma :
87

Csatlakozás :
2017. Feb. 19.

Every villain is a hero in his own mind

TémanyitásTárgy: Iskolával kapcsolatos dolgok   Szer. Ápr. 12, 2017 9:08 pm
Az iskola rendszere

ide meg még valami más

Főbb híreink A Super Hero Academy igazgatója, Tony Stark saját, egyedi és forradalmian új rendszert alkotott a szuperhős csemetéknek. Az iskola úgy működik, mint egy középiskola. A diákok nyolcadikos korukban jelentkezhetnek ide. Egy hossza, előzetes felmérésen esnek át. Felmérik a képességét és a kormány segítségével szinte mindent kiderítenek az adott gyerekről. Ha megfelelt és tényleg van valamilyen képessége, akkor felvételt nyert az iskolába, ahol négy év alatt válhat bárkiből szuperhős.
Az első tanítási napján mindenkit beosztanak valamelyik házba. Utána jön a személyre szabott tanterv elkészítése. Amiből gyengébbek azokból kisebb szintű, de magasabb óraszámot, amikből jók, abból erősebb, de kevesebb óraszámot kapnak. Illetve a képességéhez kapcsolódó tantárgyakból minden nap van minimum egy órája. Ugyan úgy vannak elosztva az elméleti és a gyakorlati órák, hogy mind a kettőből egyformán tudják fejleszteni magukat és minden év végén vizsgát tudjanak tenni mind a kettőből. Mindenkinek köteles letennie a vizsgákat minden tantárgyból. Ha nem sikerül, akkor évet kell ismételnie.
A négyéves képzés során tapasztalt szuperhősök adják át a tudásukat az ifjabb generációnak. Felkészítik őket a szuperhős életre. A cél, hogy csak érett és felelősségteljes hősök hagyják el az iskolát. Sok mindent csak akkor tudnak megtanulni, ha már benne vannak és minden szabad idejüket a hősködésnek szentelik, de sokkal könnyebb így mintha hirtelen, szinte semmilyen alap tudással elkezdenének hősködni.
A negyedik év végén van a legkeményebb vizsga, a hős vizsga. Ha azt sikeresen leteszik a diákok, akkor a Sokoviai egyezményben átírják a nevük mellett a „diák” szót „hős”-re. Akkor már kimehetnek és egyedül is védhetik az ártatlanokat.
Nem kötelező a negyedik év végén otthagyni az iskolát. Az új rendszer alapján bővítésre került sor. Vannak tovább képzések. Mindegyik még három évig tart.
Bosszúálló képzés: Az újdonsült hősöket az eredeti Bosszúállók tagjai képzik ki, hogy ha letudták a három évet, akkor ők is csatlakozhassanak a csapatba.
Igazság Ligája képzés: Az újdonsült hősöket az eredeti Igazság Ligája tagjai képzik ki, hogy ha letudták a három évet, akkor ők is csatlakozhassanak a csapatba.
Tanárok: Az újdonsült hősöket Tony Stark képezi ki tanároknak, hogy ha letudták a három évet, akkor ők is csatlakozhassanak a tanári karba.
Ezek már sokkal kötetlenebb képzések. Még mindig kötelesek a kollégiumban lakni, de bármikor elhagyhatják azt, illetve kérvényezhetnek vegyes szobát is.


Napirend

ide meg még valami más

Főbb híreink A tanítás az év összes évszakában tart. Azaz a nyári szünet nem tart egész nyáron, csak egy hétig. Természetesen a tanítási idő sokkal rövidebb, mint egy emberi iskolában. Nyáron általában már délben végeznek a diákok, utána pedig mindenki azt csinál, amit akar este nyolcig. Van mikor a korai sötétedés miatt ez előrébb jön este hétre vagy hatra.
Négy kollégium van, mindegyik háznak saját. Mindegyik épület fel van osztva két részre. Van a fiúknak és a lányoknak egy-egy oldala. Tilos átlógni a másik nem szárnyába, de ezt nem nézik annyira szigorúan nap közben.
Az iskola területét tilos elhagyniuk a diákoknak engedély nélkül. Hatalmas területen fekszik az iskola, szóval mindent megtalálnak, amire szükségük van ott.

Napirend:
6:00 – Ébresztő, reggeli
6:45 – Mindenkinek tesióra
8:40 – első óra
9:40 – második óra
10:40 – harmadik óra
11:40 – negyedik óra
12:40 – ötödik óra
13:40 – hatodik óra
14:40 – hetedik óra
13-16 óra között lehet ebédelni
Tanítás után 20 (vagy 19/18) óráig szabad foglalkozás. Az iskola bármely területén el lehet tölteni. Ilyenkor vannak a pluszba felvett képességfejlesztő foglalkozások is.
20 (vagy19/18) óra után mindenkinek be kell mennie a saját kollégiumába. A kollégiumban is sok mindennel ellehet ütni az időt, ha még nem fáradtak. Illetve takarodóig lemehetnek vacsorázni is.
22 órakor van a takarodó. Ezután már senki nem jöhet ki a szobájából.


Kollégium

avagy mi található itt

A kollégiumi épületeket úgy alakították ki, hogy a diákok szeressenek ott lenni. Mindegyikben található egy nagyobb közösségi tér és rengeteg szórakoztató eszköz, amivel elüthetik az időt, például biliárdasztal, bowling pálya, jakuzzi, étterem és még sok minden, ami csak elképzelhető ide.
Az épület három emeletes és két szárnyból áll. Az egyik a lányok, a másik pedig a fiúk oldala. A kettő között van olyan rész, amelyek közösek, a nemrég felsorolt dolgok is oda sorolhatóak. Több fajta szoba is megtalálható. Kétfős, háromfős és négyfős szobák vannak. Minden szobában van, annyi ágy, ahány fős. Mindegyik ágy mellett van egy kisebb éjjeliszekrény, amibe pár fontosabb dolgot lehet belerakni, mert annyira nem nagy, de van hozzá kulcs. Mindenkinek van saját íróasztala, ahol tud tanulni, illetve egy nagyobb fajta szekrénye, amibe pakolhat. Minden szobában megtalálható egy tévé is, de takaródok lekapcsolják az áramot, szóval nem tudják késő estig nézni. A szoba egy nagy helységből áll, de azt úgy rendezik át a diákok, ahogy szeretnék. Saját holmikat is lehet bevinni, de előtte egyeztetni kell a vezetőséggel. Nincs a szobáknak saját zuhanyzója. Minden emeleten van egy-egy közösségi fürdő, amiket bármikor lehet használni, de mindegyikben csak öt zuhanyrózsa van, szóval néha egész nagy sor áll előtte. A mellékhelység pont a fürdő mellett található és ott is öt fülke van.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://superheroacademy.hungarianforum.com
 
Iskolával kapcsolatos dolgok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Hirdetőfal :: Tudakozó-
Ugrás: